Lady Limbo van Consuelo Roland

Titel Lady Limbo
Auteur Consuelo Roland
Oorspr. titel Lady Limbo  © 2013 | Vertaling: ?
Gegevens Paperback | blz. 448  | Karakter Uitgevers |  juni 2018
ISBN 978 90 452 1369 9  978 90 452 1399 6
NUR/NUGI 305 (literaire thriller)
Waardering n.n.b.
Inhoud:

Tijdens Paola's studie overlijdt haar vriend Nicky door een bizar ongeluk. Jaren later trouwt ze met de schrijver Daniel, een studievriend van Nicky. Ze hebben een goed huwelijk tot Daniel op een dag verdwijnt terwijl hij de avondmaaltijd aan het bereiden is. Paola, dodelijk ongerust, krijgt bezoek van een excentrieke vreemdeling. Zij beweert dat ze Daniel vroeger kende onder een andere naam en waarschuwt haar om niet naar hem op zoek te gaan.

Paola, gedreven door emotie, doet dat toch. Al snel komt ze erachter dat Daniel betrokken is bij een schimmige, internationale seksindustrie. Waar rijke vrouwen veel geld betalen aan mannen om anoniem vader van hun kinderen te worden. En dat Daniel waarschijnlijk de vader is van meerdere kinderen. Paola raakt verstrikt in een avontuur, waarin ze worstelt met haar geweten, haar wil om haar man te vinden en om in leven te blijven.

Tussendoor zijn er flashbacks naar haar leven met Daniel, waarbij alles een andere betekenis krijgt. Ze vindt verborgen files op de computer met namen die gelinkt zijn aan vermoorde vrouwen in Parijs. Als dan ook haar privédective wordt vermoord, besluit Paola open kaart te spelen met de Zuid-Afrikaanse en Franse politie. Maar dan blijkt dat het mysterie van het internationale netwerk nog lang niet is ontrafeld.