Killman creek van Rachel Caine

Titel Killman creek
Auteur Rachel Caine
Oorspr. titel Killman Creek 2017 | Vertaling: Peter de Rijk
Gegevens Paperback | blz. 352 |  Karakter Uitgevers  | okt 2019
ISBN 978 90 452 ?    978 90 452 ?
NUR/NUGI 332 (Thriller)
Waardering n.n.b.
Inhoud:

Gwen Proctor won de strijd om haar kinderen te redden van haar ex-man, seriemoordenaar Melvin Royal, en zijn divisie van psychotische handlangers. Maar de oorlog is nog niet voorbij. Niet sinds Melvin uit de gevangenis ontsnapte. Niet sinds ze een huiveringwekkende tekst ontving ...

"Je bent nu nergens veilig."

Haar toevluchtsoord bij Stillhouse Lake is een valstrik geworden. Gwen laat haar kinderen achter in de beschermende bewaring van een versterkte, goed bewapende buur. Nu, met de hulp van Sam Cade, de broer van een van Melvin's slachtoffers, gaat Gwen op jacht. Ze heeft het vak geleerd van een van de ziekste moordenaars die leeft.

Maar waar ze tegenop moet boksen, gaat verder dan alles waar ze bang voor was - een geavanceerd en woest denkspel dat berekend is om haar te vernietigen. Als het vertrouwen voorbij haar kleine vriendenkring begint te verdwijnen, heeft Gwen alleen woede en wraak om in te geloven als ze steeds dichter bij haar prooi komt. En zo zeker als de nacht zal vallen, zal een van hen sterven.Recensie: